Schilderij schoonmaken

Origineel is gewaarborgd

Thuis in diverse disciplines

Vrijblijvend deskundig advies

Wanneer u nog lang van een bepaald schilderij wilt kunnen blijven genieten, is het schoonmaken hiervan een verstandige keuze. Het reinigen van een schilderij is echter wel een zaak die u alleen over moet laten aan de expert. Het is een erg nauwkeurig werk dat met precisie en zorg uitgevoerd moet worden. Laat uw schilderij schoonmaken door Restauratie Studio en geniet weer van uw kunstwerk hoe het bedoeld was.

Laat uw schilderij schoonmaken door de expert

Een schilderij kan door allerlei externe factoren beïnvloed worden. In dit proces staat de fysieke integriteit van het kunstwerk voorop. Bij het reinigen van een schilderij verwijderen we bijvoorbeeld de rookaanslag en het vuil van het oude vernis. Deze behandeling geeft het werk weer haar oorspronkelijke, 'nieuwe' kleuren terug. Voor het reinigen worden er meerdere tests uitgevoerd op het schilderij, om er zeker van te zijn dat de verfpigmenten voldoende bestand zijn tegen de reinigingsmiddelen. Op deze manier kunnen we vaststellen welke middelen we het beste kunnen gebruiken bij het schoonmaken van het schilderij.

Voor al uw restauratie- en schoonmaakwerkzaamheden

Bij Restauratie Studio kunnen we naar het reinigen van uw schilderijen, ook zorgen voor de restauratie van beelden en lijsten. Wilt u meer weten over het hoe wij te werk gaan? Of wilt u weten hoeveel het schoonmaken van uw schilderij kost? Vraag dan online een vrijblijvende offerte op. U kunt ook direct contact met ons opnemen door te bellen naar 06 521 442 86 of door een e-mail te sturen naar madalenaklerks@restauratiestudio.nl

Een greep uit ons werk

Ook uw schilderij laten restaureren?

Schilderij Restauratie

Bekijk hier een greep uit de gerestaureerde stukken

Beelden Restauratie

Bekijk hier een greep uit de gerestaureerde stukken

Lijsten Restauratie 

Bekijk hier een greep uit de gerestaureerde stukken

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Restauratie Studio

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 521 442 86 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Torenstraat 25 B
5151 JJ Drunen

 Tel: 0652144286
 E-mail: madalenaklerks@restauratiestudio.nl

Openingstijden
Maandag & zaterdag: open op afspraak.
Dinsdag tot Vrijdag : 9:00 - 17:00.

Omdat we soms naar de plaats moeten gaan waar het kunstwerk zicht bevindt, kan het voorkomen dat de studio binnen de aangegeven openingstijden toch gesloten is. Om ongemak te voorkomen is het altijd beter om een afspraak te maken.