Olieverfschilderij reinigen

Origineel is gewaarborgd

Thuis in diverse disciplines

Vrijblijvend deskundig advies

Wilt u een olieverfschilderij reinigen? Dit kan u het beste aan een expert overlaten. Er zitten echter wel kosten aan het reinigen van een schilderij verbonden. Dit komt doordat het een heel secuur en tijdrovend werk is. De kosten voor het reinigen van een schilderij verschillen per kunstwerk. Bij Restauratie Studio staan we voor allerlei soorten kunstwerken en klussen klaar.

Uw olieverfschilderij reinigen bij Restauratie Studio

Als u uw olieverfschilderij bij ons breng om hem te laten reinigen, behandelen we deze altijd met respect en gaan we er altijd zorgvuldig mee om. We zorgen ervoor dat u uw schilderij weer als vanouds terugkrijgt. Is uw schilderij vergeeld? Wij kunnen deze vergeelde verf opfrissen voor u. Heeft u een schilderij die nog meer schade heeft opgelopen? Voor alle soorten en maten restauraties kunt u bij ons terecht. Waarom zou u voor ons kiezen? Wij hebben enkele redenen voor u op een rijtje gezet:

  • Met onze expertise garanderen we u dat we gebruikmaken van de beste technieken voor uw kunstwerk.
  • Na jarenlange ervaring is geen enkele opdracht ons te gek.
  • Wij hebben altijd respect voor het originele werk. Wij onderzoeken bijvoorbeeld nauwkeurig welke technieken door de kunstenaar gebruikt zijn, zodat we dezelfde technieken kunnen gebruiken en het kunstwerk er als vanouds uitziet.

Bent u benieuwd naar de kosten voor het reinigen van uw schilderij?

Wilt u graag weten welke kosten er aan het reinigen van uw olieverfschilderij zijn verbonden? U kunt via ons contactformulier vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bellen op 06 521 442 86 of stuur even een e-mail naar madalenaklerks@restauratiestudio.nl.

Een greep uit ons werk

Ook uw schilderij laten restaureren?

Schilderij Restauratie

Bekijk hier een greep uit de gerestaureerde stukken

Beelden Restauratie

Bekijk hier een greep uit de gerestaureerde stukken

Lijsten Restauratie 

Bekijk hier een greep uit de gerestaureerde stukken

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Restauratie Studio

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 521 442 86 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Torenstraat 25 B
5151 JJ Drunen

 Tel: 0652144286
 E-mail: madalenaklerks@restauratiestudio.nl

Openingstijden
Maandag & zaterdag: open op afspraak.
Dinsdag tot Vrijdag : 9:00 - 17:00.

Omdat we soms naar de plaats moeten gaan waar het kunstwerk zicht bevindt, kan het voorkomen dat de studio binnen de aangegeven openingstijden toch gesloten is. Om ongemak te voorkomen is het altijd beter om een afspraak te maken.