Lijsten

Bekijk hieronder ons restauratiewerk

Conservering en restauratie van lijsten

De lijst van een schilderij of een spiegel hoort bij de geschiedenis van het kunstwerk. Allerlei ongelukken zoals vallen of stoten tijdens transport, een kapot ophangsysteem e.d. kunnen de constructie beschadigen. Ornamenten, de verflaag of het bladgoud kunnen verloren gaan of breken. Ook kunnen gelijmde ornamenten loslaten en kwijtraken. In de loop van de tijd worden oude restauraties zichtbaar en is het nodig om deze te vervangen. De conservering en restauratie maken het kunstwerk weer compleet.

Alle houten lijsten, met of zonder ornamenten, al dan niet gepolychromeerd, met of zonder bladgoud kunnen worden hersteld. Ontbrekende, verloren of gebroken ornamenten worden met mallen hersteld. Lijsten kunnen worden geretoucheerd (opengewerkte lijst).

Ook uw lijsten laten restaureren?

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Restauratie Studio

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 521 442 86 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Torenstraat 25 B
5151 JJ Drunen

 Tel: 0652144286
 E-mail: madalenaklerks@restauratiestudio.nl

Openingstijden
Maandag & zaterdag: open op afspraak.
Dinsdag tot Vrijdag : 9:00 - 17:00.

Omdat we soms naar de plaats moeten gaan waar het kunstwerk zicht bevindt, kan het voorkomen dat de studio binnen de aangegeven openingstijden toch gesloten is. Om ongemak te voorkomen is het altijd beter om een afspraak te maken.