Beelden

Bekijk hieronder ons restauratiewerk

Conservering en restauratie van beelden

Beelden kunnen beschadigd raken door slechte bewaar- of transportomstandigheden, ongelukken of andere externe oorzaken.  

Conservering en restauratie van kan worden uitgevoerd op beelden van verschillende materialen, zoals hout, marmer, gips en terracotta al dan niet gepolychromeerd (met kleur beschilderd) en/of verguld. (marmeren beeld)

De behandelingen kunnen bestaan uit het herstellen van ontbrekende delen, oppervlaktereiniging door het verwijderen van neergeslagen stof en vuil of het verwijderen van oude overschilderingen of van vergeeld vernis. (neus beeld). Bij gepolychromeerde beelden kunnen stukken met loszittende verf worden vastgezet, gaten gevuld (materiaal van de drager of verf) en retouches worden aangebracht.      

Ook uw beelden laten restaureren?

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Restauratie Studio

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 521 442 86 of vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Torenstraat 25 B
5151 JJ Drunen

 Tel: 0652144286
 E-mail: madalenaklerks@restauratiestudio.nl

Openingstijden
Maandag & zaterdag: open op afspraak.
Dinsdag tot Vrijdag : 9:00 - 17:00.

Omdat we soms naar de plaats moeten gaan waar het kunstwerk zicht bevindt, kan het voorkomen dat de studio binnen de aangegeven openingstijden toch gesloten is. Om ongemak te voorkomen is het altijd beter om een afspraak te maken.